top of page
Zonnepanelen start
Meerssen-foto2.jpg

Zonnepanelen

Zonnepanelen zijn naast een duurzame investering voor uw woning ook financieel zeer aantrekkelijk. De afbouw van de salderingsregeling is begin 2020 definitief bekend geworden, waardoor het zeker is dat uw kosten omlaag gaan, u een goed rendement realiseert en het voor uw woning een meerwaarde betekent. Wij bespreken tijdens een bezoek ter plekke samen met u de mogelijkheden en geven u een eerlijk advies over uw situatie nu en in de komende jaren.

Zonnepanelen_SchinopGeul 2.jpg

Zelf investeren is niet noodzakelijk!

U kunt ook slim betalen door gebruik te maken van de Stimuleringsregeling Duurzaam Thuis van de provincie Limburg. Zonder te investeren gaan uw maandlasten dan direct omlaag

Neem contact met ons op
Zekere-Investering-P.Heijnens

Zekere investering

Afbouw salderingsregeling definitief vastgesteld, zonnepanelen blijven de investering met het hoogste rendement.

Lagere-Energierekening-P.Heijnens

Lagere energierekening

Met zonnepanelen kunt u uw eigen elektriciteit opwekken waardoor uw energierekening lager uitvalt.

Lange-Levensduur-P.Heijnens

Lange levensduur

Zonnepanelen hebben een lange levensduur, u heeft een vermogensgarantie van 25 jaar tussen 80% en 90%.

Phono-Solar-P.Heijnens

Als specialist in Duurzaam Wonen hebben wij al jaren vertrouwen in de zonnepanelen van Phono Solar. Het merk biedt volledig zwarte zonnepanelen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Door gebruik te maken van verschillende formaten en de halve cel technologie haalt Phono Solar vermogens van tot wel 415 Wp. Ook staat het als Europees bedrijf garant voor de producten. De productgarantie ligt op 15 jaar en de vermogensgarantie ligt op minimaal 80% na 25 jaar.

Solar-Edge-P.Heijnens

Wij als specialist geven de voorkeur om te werken met het omvormersyteem van SolarEdge. Door gebruik te maken van Power Optimizers krijgt u meer vermogen, meer veiligheid, geavanceerdere monitoringsopties en meer mogelijkheden om uit te breiden in uw installatie. Zie hieronder de video voor meer informatie over het omvormersysteem van SolarEdge.

Bekijk hier hoe het omvormersysteem
van SolarEdge werkt

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of bent u benieuwd naar enkele projecten die wij onlangs hebben opgeleverd?

bottom of page