Over-pheijnens_edited.jpg

Werken bij

Als lokale specialist in Duurzaam Wonen hebben wij een brede specialisatie in huis op het gebied van installatietechniek. Doordat wij constant groeien is de vraag naar nieuwe collega’s er altijd. Met ervaring in zonnepanelen, warmtepompen, koeltechniek, elektra of algemeen loodgieterswerk pas jij wellicht in ons team. Een open sollicitatie is altijd welkom, ook indien je nog niet over relevante werkervaring beschikt. Kijk hieronder naar de uitstaande vacatures en graag tot snel!

Maasresidence Thorn 4.jpg

Wij zijn op zoek naar:

- Koelmonteurs

- W-monteurs

- E-monteurs

- PV-monteurs

- Servicemonteurs

- Onderhoudsmonteurs

- Projectleider Duurzame        Installatietechniek

Lokale-Specialist-P.Heijnens

Lokale specialist

Onze specialisten hebben al ruim 15 jaar ervaring  in duurzame oplossingen.

Ruimte-Voor-Persoonlijke-Ontwikkeling-P.Heijnens

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden al onze medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen in hun eigen of nieuwe specialismen.

Toekomst-P.Heijnens

Toekomst

Wordt onderdeel van onze missie in het verduurzamen van Zuid-Limburg.

 

VACATURE

Werkvoorbereider/Projectleider Duurzame Installatietechniek

P. Heijnens Installaties BV is een technisch installatiebedrijf, dat zich volledig richt op duurzame installatietechniek. Steeds meer klanten geven ons het vertrouwen bij het bouwen van hun duurzame woning of het renoveren om te komen tot een energiezuiniger, duurzamere en comfortabele woning. Naast particulieren werken we ook voor bouwondernemingen waarvoor we grote projecten realiseren. We verzorgen het hele traject, van technisch advies, technisch tekenwerk, installatie, projectbegeleiding, oplevering en service en onderhoud.

 

Dit gebeurt met een overwegend jong team, bestaande uit collega's die vanuit het bedrijf in Valkenburg werken en monteurs die bij de klanten op locatie zijn. Standplaats voor deze functie is Valkenburg. 

 

Functie beschrijving

 • Je bent ervan overtuigd dat een goede voorbereiding en begeleiding van monteurs de basis vormen voor een succesvol project.

 • Samen met de tekenaar/engineer bereid je het project voor, Je doet de afstemming met klant en leveranciers, regelt de planning, zorgt voor inkoop installatiemateriaal.

 • Je instrueert de monteurs over het project en hebt dagelijks contact met ze over de voortgang en technische zaken die naar voren komen. 

 • Je werkt veelal op kantoor, maar bezoekt ook de projecten

 

Functie eisen

 • Enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of projectleider in de installatietechniek.

 • Kennis van technische installaties. Bij voorkeur warmtepompen, klimaat of geïnteresseerd je hierin te verdiepen.

 • Communicatief sterk, je vindt het leuk af te stemmen met klanten, aannemers, leveranciers.

Wij bieden

 • Een leuke, afwisselende en zelfstandige baan in een informeel, groeiend bedrijf.

 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op vlak van duurzame installatietechniek.

 • We werken met moderne communicatiemiddelen, vastlegging van inkoop, planning, werkbonnen etc. In Syntess, dat voor alle betrokkenen toegankelijk is via computer, tablet of telefoon.

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO.

Interesse? Neem contact op via pascal@pheijnens.nl of solliciteer via de onderstaande link.

VACATURE

Diverse technische monteurs

Steeds meer klanten geven ons het vertrouwen bij het bouwen van hun duurzame woning of het renoveren om te komen tot een energiezuiniger en duurzamere woning. Daarom zijn we bij P. Heijnens Installaties B.V. op zoek naar monteurs die hier al ervaring in hebben of belangrijker: technische mensen die zich hierin willen ontwikkelen.

 

Dagelijks plaatsen we warmtepompen, airco’s, ventilatiesystemen, laag temperatuur verwarming en meer. We plaatsen complete zonnepanelen installaties en verzorgen de elektrotechniek, waarbij we zover gaan dat we woningen of bedrijfspanden slimmer maken met een Smarthome installatie. Energiezuinig en comfortabel wonen is ons doel. We bieden klanten dus het totaalpakket van alle W- en E-installaties voor duurzaam bouwen. Daarnaast openen we binnenkort een locatie waar (potentiële) klanten en partners al deze technieken kunnen bekijken, ervaren en er uitleg over kunnen krijgen.

 

Geïnteresseerd om deel uit te maken van het team dat elke dag bezig is met nieuwe technieken, in een groeiend maar informeel bedrijf?

 

Wij zijn op zoek naar:

 • Koelmonteurs

 • W-monteurs

 • E-monteurs

 • PV-monteurs

 • Servicemonteurs

 • Onderhoudsmonteurs

 

Interesse? Neem contact op via pascal@pheijnens.nl