Warmtepomp / totaal advies

Aanvragen voor een warmtepomp kunnen wij momenteel alleen in behandeling nemen via ons nieuwe adviescentrum voor Duurzame Techniek Innovado.

Voor het verduurzamen van uw woning ontvangt u vanuit ons een op maat gemaakt adviesplan met o.a. een indicatie van de verwachte investering en besparingen. In het adviesrapport dat we voor u opstellen, wordt duidelijk uitgelegd welke duurzame technieken mogelijk zijn, hoe deze werken en hoe wij tot het advies voor uw woning zijn gekomen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn isoleren en ventileren, verwarmen, koelen, energie opwekken en slim betalen. Bij elk onderdeel van het concrete advies, ontvangt u ook een indicatie van de verwachte investering en besparingen.

Hiervoor hebben wij gegevens van u nodig m.b.t. uw wensen, huidig verbruik en gezinssituatie. Deze gegevens kunt u ons aanleveren door het informatieformulier op de website van Innovado in te vullen. We zullen u hierna uitnodigen in ons adviescentrum in Bunde. Aan de Vliegenstraat 62 in Bunde hebben wij een jaren ’30 pand volledig gerenoveerd, energieneutraal gemaakt en ingericht als adviescentrum. Daar kunnen wij u in de praktijk laten zien welke oplossingen er zijn en welke voor uw woning van toepassing kunnen zijn. 

De kosten voor het opstellen van het advies, het bezoeken van ons adviescentrum en het ontvangen van een op maat gemaakt adviesrapport voor uw woning bedragen €250,- inclusief BTW.

 

Op basis van dit rapport, kunt u beslissen wat u daadwerkelijk gaat laten doen.

U kunt hiermee vervolgens bij ons een offerte aanvragen.

 

We zijn ervan overtuigd, dat we u hiermee helpen aan een weloverwogen traject om te komen tot verduurzaming van uw woning.