De verwarming van uw woning of bedrijfspand zal de komende jaren steeds verder elektrisch gebeuren aangezien de gasprijs stijgende is en nieuwbouw projecten geen gasaansluiting meer krijgen. Onze adviseurs kunnen u adviseren over welke mogelijkheden er zijn om uw woning op een duurzame manier te verwarmen en van warm water te voorzien.

Verwarming-P.Heijnens

Verwarming

Wilt u meer weten over onze  duurzame oplossingen?

Gas-Besparen-P.Heijnens

Gas besparen

Elektriciteit is de bron voor duurzame verwarming en warm water. U bent minder afhankelijk van gas waardoor uw energierekening sterk daalt.

Lagere-Enegerierekening-P.Heijnens

Lagere energierekening

Uw maandelijkse lasten gaan direct omlaag waardoor u uw investering snel terugverdient. 

Klaar-Voor-De-Toekomst-P.Heijnens

Klaar voor de toekomst

Met een energie neutrale woning bent u voorbereid op het wonen zonder gasaansluiting in Nederland.

 
 
 
Warmtepomp_PHeijnens.jpg

Warmtepompen

Een warmtepomp is een zeer breed begrip, mede door de vele verschillende mogelijkheden kan dit in iedere woning of bedrijfspand worden toegepast. Een advies op maat is daarin het belangrijkste. Onze adviseurs gaan samen met u in gesprek om te bepalen welke optie voor u interessant is. Er zijn opties waarbij u volledig van het gas af kunt, maar er zijn ook genoeg opties waarbij u een gedeeltelijke gasbesparing realiseert.

Infrarood-Verwarming-P.Heijnens

Infrarood verwarming

Infrarood verwarming is een voor velen onbekende manier van verwarmen. Het is dan ook niet te vergelijken met de manier van verwarmen middels een Cv-installatie. Infrarood verwarming geeft een zeer aangename veilige stralingswarmte en kan op meerdere manieren en plekken in huis worden toegepast als hoofverwarming of als bijverwarming. Infrarood verwarming werkt op elektriciteit en draagt dus bij aan het verwarmen van uw woning zonder gebruik te maken van gas.

Vloerverwarming-P.Heijnens

Vloerverwarming

Traditionele vloerverwarming wordt vaak toegepast in combinatie met een warmtepomp omdat de temperatuur van het water dat door de vloer stroomt een stuk lager is dan de temperatuur die traditionele radiatoren nodig hebben. Hoe lager een warmtepomp of een Cv-ketel zijn temperatuur kan houden, des te hoger het rendement is en des te zuiniger u uw huis verwarmt. Naast een luxe manier van verwarmen is vloerverwarming dus ook een duurzame oplossing.

 
 
 
Lage-Temperatuur-Radiatoren-P.Heijnens
Zonneboiler-P.Heijnens
CV-installaties-P.Heijnens

Lage temperatuur radiatoren

Het is niet noodzakelijk om het leidingwerk in huis drastisch aan te passen om naar laag temperatuur radiatoren over te stappen. De Jaga hybride radiatoren zijn ideaal om uw woning snel te verwarmen of te koelen op een zeer zuinige manier. Zeker wanneer de ruimte niet constant gebruikt wordt levert deze oplossing meer mogelijkheden en comfort dan vloerverwarming. Hoe lager een warmtepomp of een Cv-ketel zijn temperatuur kan houden, des te hoger het rendement is en des te zuiniger u uw huis verwarmt. Naast een luxe manier van verwarmen of koelen zijn ltv radiatoren dus ook een duurzame oplossing.

Zonneboiler

Een zonneboiler maakt gebruik van de duurzame energie die de zon op de aarde laat neerstralen. Waar een normaal zonnepaneel niks heeft aan de warmte van de zon, gebruikt een zonnecollector deze warmte om een boiler te voeden waardoor deze boiler minder energie nodig heeft om het water naar de gewenste temperatuur te brengen.

Cv-installaties

Een HR-ketel blijft de meest gebruikte manier om een woning of bedrijfspand te verwarmen en van warm water te voorzien. In een situatie dat u (nog) niet aan een warmtepomp wilt denken kunnen wij u ook voorzien van een nieuwe HR-ketel en/of onderhoud aan uw nieuwe/bestaande installatie. In geval uw woning niet geschikt is om volledig elektrisch te verwarmen zijn er ook opties om een hybride systeem te gebruiken waarbij de HR-ketel ondersteuning biedt aan de warmtepomp. Onze adviseurs zullen altijd met u meedenken over de toekomst van uw woning.

Leveranciers

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of bent u benieuwd naar enkele projecten die wij onlangs hebben opgeleverd?