top of page
Contact

Warmtepomp / totaal advies

In onze visie is een warmtepomp veel meer dan het vervangen van een Cv-ketel.

Voor iedere woning is een oplossing mogelijk, maar de juiste oplossing is afhankelijk van uw specifieke woning en uw situatie. We kijken graag samen met u naar uw woning, besparingsmogelijkheden en welke technieken bij u toegepast kunnen worden om te verduurzamen en daarmee direct of stapsgewijs klaar te zijn voor een gasloze toekomst.

Aanvragen voor een warmtepomp kunnen wij momenteel daarom alleen in behandeling nemen via ons nieuwe adviescentrum voor Duurzame Techniek Innovado.

Voor het verduurzamen van uw woning ontvangt u vanuit ons een op maat gemaakt adviesplan. In het adviesrapport dat we voor u opstellen, wordt duidelijk uitgelegd welke duurzame technieken mogelijk zijn, hoe deze werken en hoe wij tot het advies voor uw woning zijn gekomen. Onderwerpen die aan de orde komen zijn isoleren en ventileren, verwarmen, koelen, energie opwekken en slim betalen. Bij elk onderdeel van het concrete advies, ontvangt u ook een indicatie van de verwachte investering en besparingen.

Hiervoor hebben wij gegevens van u nodig m.b.t. uw wensen, huidig verbruik en gezinssituatie. Deze gegevens kunt u ons aanleveren door het informatieformulier op de website van Innovado in te vullen. We zullen u hierna uitnodigen in ons adviescentrum in Bunde. Aan de Vliegenstraat 62 in Bunde hebben wij een jaren ’30 pand volledig gerenoveerd, energieneutraal gemaakt en ingericht als adviescentrum. Daar kunnen wij u in de praktijk laten zien welke oplossingen er zijn en welke voor uw woning van toepassing kunnen zijn. 

De kosten voor een adviesgesprek met één van de adviseurs, het bezoek aan het adviescentrum in Bunde en een persoonlijk advies voor uw woning zijn afhankelijk van uw situatie.

 

Op basis van dit rapport, kunt u beslissen wat u daadwerkelijk gaat laten doen.

U kunt hiermee vervolgens bij ons een offerte aanvragen.

We zijn ervan overtuigd, dat we u hiermee helpen aan een weloverwogen traject om te komen tot verduurzaming van uw woning.

 

bottom of page