top of page
Drones 2_edited.jpg
Over P. Heijnens

Warmtepomp / totaal advies

n onze visie is een warmtepomp veel meer dan het vervangen van een Cv-ketel. Een gedegen advies over o.a. de gehele schil van de woning en het afgiftesysteem gaat vooraf om een juiste oplossing te kunnen bieden. Om voor onze klanten de juiste duurzame oplossing naar tevredenheid te kunnen opleveren nemen wij alleen aanvragen voor warmtepompen aan van klanten die via onze partner Innovado worden doorverwezen. Zo zijn wij ervan overtuigd dat de installatie de we voor u mogen maken ook leidt tot de oplossing die past bij uw wensen en uw situatie. 

 

Bij Innovado krijgt u een onafhankelijk advies over de totale verduurzaming van uw woning of bedrijfspand. Hierbij wordt gekeken naar isoleren, ventileren, afgifte, verwarmen/koelen, energie opwekken, slim betalen en eventueel opslaan van energie. 

 

Met dit advies kunt u zelf een bewogen keuze maken over een juiste oplossing en begrijpt u waarom deze keuze voor uw situatie leidt tot het gewenste resultaat. Zo komen we uiteindelijk samen tot een tevreden resultaat voor uw project.

 

De kosten voor het adviestraject van Innovado worden per situatie bepaald. Kijk via onderstaande knop op de website van Innovado waar o.a. in een video wordt uitgelegd wat u mag verwachten van het adviestraject.

bottom of page