top of page
Kerkrade-foto5.jpg

Seriebouw Kerkrade

In opdracht van BAM Wonen verzorgen wij diverse installatiewerkzaamheden voor 27 duurzame en levensloopbestendige nieuwbouwwoningen in de wijk Kerkrade-West.

Deze nieuwe huurwoningen worden uiteraard gasloos opgeleverd waardoor BAM Wonen ons na eerdere succesvolle samenwerkingen de opdracht heeft gegund van het installatiewerk voor de verwarming en het warm tapwater . Met een Daikin Warmtepomp, geplaatst op een plat dak aan de achterzijde van de woningen wordt de woning middels vloerverwarming verwarmd. De all-in one tower van Daikin in de technische ruimte op de 1e verdieping beschkt over 180 liter voorraad en voorziet de tappunten op de begane grond (badkamer en keuken) van warm water.

De vloerverwarming hebben we op zowel de begane grond als de 1e etage als hoofdverwarming (10cm verleg afstand) gelegd middels noppenplaten, aangesloten op een verdeler per etage. Met een na-regeling voor de slaapkamers zorgen we ervoor dat deze ruimtes makkelijk apart te regelen zijn van de woonkamer.  Voor de badkamer zijn elektrische radiatoren toegevoegd voor extra comfort.

Uiteraard hebben wij ook voor dit project de technische installatie begeleid en het tekenwerk voorzien voor de vloerverwarming, de inregelstaten en de opstelling met leidingwerk tussen warmtepomp en de verdelers.

Soort Bouw

Nieuwbouw

Opdrachtgever

Bam Wonen B.V.

Project

Duurzaam Wonen

Warmtepomp

Daikin Altherma 3 LT

Bediening

Madoka

E-radiatoren

DRL Claudia

bottom of page