Onze projecten

Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele projecten waar P. Heijnens een bijdrage aan heeft geleverd. De projecten verschillen van de installatie van zonnepanelen tot het loodgieterswerk van complete vakantieparken. 

In opdracht van Bam Wonen BV, Bouwen op maat Eindhoven, hebben wij een PV Installatie gerealiseerd voor het project Savelbergstraat F1 te Brunssum.

In opdracht van BAM Wonen BV verzorgen wij diversen installatiewerkzaamheden van nieuwbouwwoningen in een herstructureringsproject van de wijk Trichterveld.  

In het nieuwe gedeelte van de wijk Overheek te Klimmen hebben wij een woning voorzien van zonnepanelen en een Lucht – Lucht Warmtepomp van Daikin.

In opdracht van de eigenaar van een landbouwbedrijf in Oost-Maarland (Eijsden) hebben wij een PV Project gerealiseerd waarover SDE subsidie is toegekend.

In de pelikaanstraat te Nuth hebben wij vanuit een particuliere klant de vraag gekregen zijn woning uit 1993 te verduurzamen.

In opdracht van projectontwikkelaar Van Wijnen voorzien wij in fase 1 de eerste 89 recreatiewoningen van Maasresidence Thorn van  technische installatiewerkzaamheden.

Aan de Hogeweg te Voerendaal hebben wij een woning voorzien van zonnepanelen om de maandelijkse energielasten te drukken.

In de wijk Overheek te Klimmen hebben wij diversen woningen voorzien van Duurzame Installatietechnieken, waaronder deze nieuwbouw woning.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of aanmelden voor onze presentatieavond over Duurzaam Wonen?