top of page

Onze projecten

Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele projecten waar P. Heijnens een bijdrage aan heeft geleverd. De projecten verschillen van de installatie van zonnepanelen tot het loodgieterswerk van complete vakantieparken. 

1.jpg

In Termaar te Margraten werden wij in eerste instantie gevraagd om de mogelijkheden te bekijken van het vervangen/uitbreiden van een bestaande PV installatie. Lees hier meer.

Thorn 3.0 - foto 1.jpg

In opdracht van projectontwikkelaar Van Wijnen voorzien wij in fase 1 de eerste 89 recreatiewoningen van Maasresidence Thorn van  technische installatiewerkzaamheden.

Schin op Geul - foto 1.jpg

Voor een renovatie van een vrijstaande woning uit de jaren ’90 kregen wij de vraag om een energie neutrale woning te realiseren.

Project-Eys 1.jpg

In het mooie dorpje Eys hebben wij een vrijstaande villa met prachtig uitzicht mogen voorzien van zonnepanelen. De bewoners zijn hier recent ingetrokken en wilden net als in hun vorige woning graag zonnepanelen van ons op hun dak.

Project-Maastricht 1.jpg

In de achtertuin van het ziekenhuis in Maastricht hebben wij een tussenwoning mogen voorzien van 18 zonnepanelen. Door het dak volledig te benutten kan de overcapaciteit de komende jaren gebruikt worden om gas besparende maatregelen toe te passen.

Duurzaam-wonen-Eijsden-warmtepomp.jpg

De bewoners van een jaren ’30 woning in Eijsden kampten met hoge energielasten waar ze graag iets aan wilden gaan doen. Hierin hebben wij voorzien door o.a. zonnepanelen en een warmtepomp te installeren.

Maastricht-Duurzaam Wonen 4.jpg

Voor een renovatie van een vrijstaande woning uit de jaren ’90 werden wij gevraagd om de woning van het gas af te halen, door o.a. zonnepanelen een warmtepomp en aircosysteem te installeren.

Bemelen-PHeijnens1.jpg

Aan de Oude Akerstraat in Bemelen hebben wij een recent gerenoveerde woning verduurzaamd.

Project-Daalhof 1.jpg

Nadat wij in 2017 al zonnepanelen hebben mogen plaatsen voor deze klant kregen wij de vraag welke mogelijkheden er waren om verder te verduurzamen.

In overleg met de klant is ons advies geweest deze woning van het gas af te halen.

Kerkrade-foto6.jpg

In opdracht van BAM Wonen verzorgen wij diverse installatiewerkzaamheden voor 27 duurzame en levensloopbestendige nieuwbouwwoningen in de wijk Kerkrade-West.

DSC04265.jpg

In de pelikaanstraat te Nuth hebben wij vanuit een particuliere klant de vraag gekregen zijn woning uit 1993 te verduurzamen.

Zonnepanelen-Hulsberg 2.jpg

Met een hoge energierekening zijn er meerdere opties om deze aan te pakken waarvan zonnepanelen in verhouding tot de investering het hoogste rendement behaald.

Klimmen - foto 7.jpg

Aan de Schutteheiweg in Klimmen hebben wij een luxe jaren ’60 woning verduurzaamd door het plaatsen van een warmtepomp in combinatie met LTV radiatoren en zonnepanelen.

Zonnepanelen Urmond.jpg

De huisartspraktijk en apotheek in Urmond zaten met hoge energielasten en wilden daarnaast graag hun steentje bijdragen aan de verduurzaming.

Duurzaam-wonen-caberg.jpg

De bewoners van een recent opgeknapte jaren ‘70 bungalow-woning in Maastricht kampten met maandelijkse energielasten die ze graag wilden verlagen.

Trichterveld-projectfoto 1.jpg

In opdracht van BAM Wonen BV verzorgen wij diverse installatiewerkzaamheden van nieuwbouwwoningen in een herstructureringsproject van de wijk Trichterveld.  

Vilt - foto 4.jpg

Aan de Heiweg in Vilt hebben wij een door de klant recent aangekochte en verbouwde woning uit de jaren ’90 volledig omgebouwd tot gasloze duurzame woning. 

Zonnepanelen project 3.jpg

In opdracht van de eigenaar van een landbouwbedrijf in Oost-Maarland (Eijsden) hebben wij een PV Project gerealiseerd waarover SDE subsidie is toegekend.

DSC04211.jpg

Aan de Hogeweg te Voerendaal hebben wij een woning voorzien van zonnepanelen om de maandelijkse energielasten te drukken.

Zonnepanelen-ubachsberg.jpg

Aan de Kerkstraat te Ubachsberg (gemeente Voerendaal) wordt een voormalig bedrijfspand omgebouwd naar woning.

Meerssen-foto2.jpg

Aan de rand van Meerssen hebben wij recent een bedrijfspand verduurzaamd door het plaatsen van zonnepanelen.

Meerssen foto 4.jpg

De voormalige Rabobank in Meerssen hebben wij samen met de eigenaar omgebouwd tot modern Tandheelkundig Centrum. Het pand is volledig verduurzaamd en ingericht met Smart Home van Loxone.

DSC01156.jpg

In opdracht van Bam Wonen BV, Bouwen op maat Eindhoven, hebben wij een PV Installatie gerealiseerd voor het project Savelbergstraat F1 te Brunssum.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of aanmelden voor onze presentatieavond over Duurzaam Wonen?

Contact
Offerte
Presentatieavond
bottom of page