Onze projecten

Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele projecten waar P. Heijnens een bijdrage aan heeft geleverd. De projecten verschillen van de installatie van zonnepanelen tot het loodgieterswerk van complete vakantieparken. 

In opdracht van projectontwikkelaar Van Wijnen voorzien wij in fase 1 de eerste 89 recreatiewoningen van Maasresidence Thorn van  technische installatiewerkzaamheden.

Voor een renovatie van een vrijstaande woning uit de jaren ’90 werden wij gevraagd om de woning van het gas af te halen, door o.a. zonnepanelen een warmtepomp en aircosysteem te installeren.

In opdracht van BAM Wonen verzorgen wij diverse installatiewerkzaamheden voor 27 duurzame en levensloopbestendige nieuwbouwwoningen in de wijk Kerkrade-West.

Aan de Heiweg in Vilt hebben wij een door de klant recent aangekochte en verbouwde woning uit de jaren ’90 volledig omgebouwd tot gasloze duurzame woning. 

Aan de Hogeweg te Voerendaal hebben wij een woning voorzien van zonnepanelen om de maandelijkse energielasten te drukken.

De voormalige Rabobank in Meerssen hebben wij samen met de eigenaar omgebouwd tot modern Tandheelkundig Centrum. Het pand is volledig verduurzaamd en ingericht met Smart Home van Loxone.

De bewoners van een jaren ’30 woning in Eijsden kampten met hoge energielasten waar ze graag iets aan wilden gaan doen. Hierin hebben wij voorzien door o.a. zonnepanelen en een warmtepomp te installeren.

Voor een renovatie van een vrijstaande woning uit de jaren ’90 kregen wij de vraag om een energie neutrale woning te realiseren.

Aan de Oude Akerstraat in Bemelen hebben wij een recent gerenoveerde woning verduurzaamd.

In de wijk Overheek te Klimmen hebben wij diverse woningen voorzien van Duurzame Installatietechnieken, waaronder deze nieuwbouw woning.

In de pelikaanstraat te Nuth hebben wij vanuit een particuliere klant de vraag gekregen zijn woning uit 1993 te verduurzamen.

In opdracht van de eigenaar van een landbouwbedrijf in Oost-Maarland (Eijsden) hebben wij een PV Project gerealiseerd waarover SDE subsidie is toegekend.

Met een hoge energierekening zijn er meerdere opties om deze aan te pakken waarvan zonnepanelen in verhouding tot de investering het hoogste rendement behaald.

Aan de rand van Meerssen hebben wij recent een bedrijfspand verduurzaamd door het plaatsen van zonnepanelen.

Aan de Schutteheiweg in Klimmen hebben wij een luxe jaren ’60 woning verduurzaamd door het plaatsen van een warmtepomp in combinatie met LTV radiatoren en zonnepanelen.

In het nieuwe gedeelte van de wijk Overheek te Klimmen hebben wij een woning voorzien van zonnepanelen en een Lucht – Lucht Warmtepomp van Daikin.

In opdracht van BAM Wonen BV verzorgen wij diverse installatiewerkzaamheden van nieuwbouwwoningen in een herstructureringsproject van de wijk Trichterveld.  

In opdracht van Bam Wonen BV, Bouwen op maat Eindhoven, hebben wij een PV Installatie gerealiseerd voor het project Savelbergstraat F1 te Brunssum.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of aanmelden voor onze presentatieavond over Duurzaam Wonen?