top of page
  • Foto van schrijverP. Heijnens

Corona virus (COVID-19) maatregelen

Om een verantwoorde manier onze klanten van dienst te kunnen zijn hebben wij maatregelen getroffen. Welke maatregelen dit zijn, leest u hieronder.

Geachte klanten van P. Heijnens Installaties, In verband met de ontwikkelingen omtrent het Corona-virus en de aangescherpte maatregelen van het RIVM vragen wij uw begrip en medewerking betreft onderstaande maatregelen:

  • Onze monteurs en adviseurs zullen u geen hand meer geven bij ontvangst en vertrek, wij zullen u mondeling begroeten.

  • Graag zouden wij u willen vragen om onze medewerkers de mogelijkheid te bieden regelmatig hun handen te kunnen wassen op betreffende locaties met water en zeep.

  • Indien u zelf verkoudheidsklachten/hoesten/keelpijn/koorts vertoont en/of in een risicogroep valt vragen wij u vriendelijk dit te melden zodat wij de afspraak preventief kunnen verplaatsen naar een later tijdstip.

  • De klanten van ons Service Team zullen telefonisch benaderd worden om in overleg te kiezen voor het preventief verplaatsen van een afspraak indien gewenst of noodzakelijk.

  • Onze presentatieavonden van 26 maart en 2 april zullen worden uitgesteld, hierover zullen wij reeds aangemelde klanten informeren.

Wij willen u graag bedanken voor uw medewerking en verwachten met deze maatregelen de komende weken onze werkzaamheden zonder problemen te kunnen blijven uitvoeren.


131 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
Anker 1
bottom of page