top of page
P. Heijnens Installaties Valkenburg
Over P. Heijnens

Over P. Heijnens Installaties

Bij P. Heijnens Installaties geloven we dat zelf je energie opwekken en slim wonen mogelijk is met nieuwe, vooruitstrevende technologieën. Als koploper in duurzame techniek nemen wij onze klanten mee in de juiste oplossingen voor een project. Wij begrijpen dat deze stap voor sommige klanten vragen kan oproepen, daarom bieden wij persoonlijke aandacht en geven wij duidelijke uitleg op weg naar een duurzamere toekomst.

Onze expertise en ervaring in de branche stellen ons in staat om onze klanten te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Wij geloven dat duurzaamheid niet alleen goed is voor het milieu, maar ook financieel voordelig kan zijn voor onze klanten op de lange termijn. Met onze installaties streven we naar energiebesparing, efficiëntie en het verminderen van de CO2-uitstoot. Op deze manier dragen wij bij aan het behoud van een energieke aarde voor de toekomstige generaties.

Onze klantgerichte aanpak staat garant voor persoonlijk advies en ondersteuning, vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van het project. Wij begrijpen welke vragen het oproept om zelf energie op te wekken en slim te wonen en geven onze klanten het vertrouwen om deze stap te zetten. Bij P. Heijnens Installaties zijn wij er trots op om bij te dragen aan een duurzamere toekomst, zodat onze kinderen en kleinkinderen ook een energieke aarde kunnen houden.

Zonnepanelen installateur Limburg

Werken bij

Ons bedrijf groeit snel. Daarom is er continu vraag naar nieuwe collega's. Heb jij bijv. ervaring in zonnepanelen en/of warmtepompen? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures! .Een open sollicitatie is altijd welkom, ook indien je nog niet over relevante werkervaring beschikt.

Dé lokale specialist in Limburg

Onze specialisten hebben al ruim

15 jaar ervaring  in duurzame oplossingen.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Wij bieden al onze medewerkers de mogelijkheid zich te ontwikkelen in hun eigen of nieuwe specialismen.

Draag bij aan een

duurzame toekomst

Wordt onderdeel van onze missie in het verduurzamen van Zuid-Limburg.

Vacatures

Openstaande vacatures

Vacature: Werkvoorbereider Duurzame Installatietechniek

P. Heijnens Installaties BV is een koploper in Zuid-Limburg op het vlak van duurzame technische installatietechniek. Het bedrijf houdt zich bezig met het installeren en onderhouden van warmtepompen, zonnepalen, ventilatie, smart home etc..

 

Klanten zijn voornamelijk particulieren, maar ook bedrijven of organisaties, aannemers en architecten. We staan met zijn allen voor een grote uitdaging om woningen te verduurzamen. Wil jij het team van P. Heijnens Installaties komen versterken?

 • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan in de duurzame installatietechniek en je bijdrage te leveren aan de energietransitie.

 • Je vindt dat een goede voorbereiding en begeleiding van monteurs de basis vormen voor een goede service en succesvolle projecten.

 • · Samen met het team, dat o.a. bestaat uit een projectleider, een engineer en logistieke collega’s, bereid je het project voor.

 • Samen met je collega’s bekijk je hoe het werk gedaan kan worden en welke materialen en eventuele hulpmiddelen nodig zijn. Je zorgt ervoor dat de materialen tijdig voorradig zijn.

 • Je instrueert de monteurs en hebt dagelijks contact of er zaken nodig zijn.

 • Je werkt veelal vanuit kantoor, maar je bent ook met regelmaat op de projecten

 

Functie eisen: 

 • Je hebt affiniteit met duurzame installatietechniek en vindt het leuk je daar waar nodig verder te verdiepen.

 • Een vereiste is dat je technisch inzicht hebt en je geïnteresseerd bent in de werking van installaties.

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.

 • Je bent vertrouwd met IT-systemen en vindt het belangrijk dat elke stap in een proces goed wordt vastgelegd in het systeem.

 • Je bent een team player en communicatief sterk.

 

Wij bieden:

 • Een leuke, afwisselende en zelfstandige baan in een informeel, groeiend bedrijf.

 • Je mag meedenken over het verbeteren en inrichten van processen.

 • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op vlak van duurzame installatietechniek.

 • We werken met moderne communicatiemiddelen, vastlegging van inkoop, planning, werkbonnen etc. in softwaresysteem Syntess, dat voor alle betrokkenen toegankelijk is via computer, tablet of telefoon.

 • Arbeidsvoorwaarden conform CAO.

 • Werken in een leuk jong team, regelmatig worden activiteiten georganiseerd

 

Interesse? 

Neem contact op met Pascal Rademakers. Bel 06-13349638 of mail pascal@pheijnens.nl

bottom of page