top of page
Thorn%203_edited.jpg

Nieuwbouw vakantiepark Maasresidence Thorn

Soort bouw

Nieuwbouw

Cijfers en Feiten:

In opdracht van projectontwikkelaar Van Wijnen voorzien wij in fase 1 de eerste 89 recreatiewoningen van Maasresidence Thorn van alle technische installatiewerkzaamheden.

Onze specialisten hebben de technische installatie ontworpen en hebben technische installatietekeningen gemaakt voor alle verschillende nieuw te bouwen recreatiewoningen. De woningen verschillen van 4-persoons, 6-persoons, 8-persoons, 12-persoons, 16-persoons tot 20-persoons woningen.

Als specialist in Duurzaam Wonen voorzien wij deze recreatiewoningen van een Daikin Altherma warmtepomp met een zeer stille buitenunit. Deze warmtepompen met ingebouwde boilervaten worden in de grotere recreatiewoningen aangevuld met elektroboilers om genoeg warmwater te kunnen voorzien voor alle (tijdelijke) bewoners. Daarnaast voorzien wij voor alle recreatiewoningen ook het riool, de hemelwaterafvoer, het water en sanitair en het afgiftesysteem van de warmtepomp gebruikmakend van laag-temperatuur convectoren.

In week 35 (2020) zijn wij gestart met de eerste recreatiewoningen. Onze werkzaamheden zullen naar verwachting medio 2022 afgerond worden waarna de oplevering van de recreatiewoningen ook gepland staat voor medio 2022.

Plaats

Thorn

Opdrachtgever

Van Wijnen Sittard

Project

Duurzaam wonen

Warmtepomp

Daikin Altherma 3

Boiler

Stiebel Eltron SHW

Verwachte oplevering

Medio 2022

Van Wijnen.png

Fase 3 - Verduurzaming & Sanitair

Fase 2

Fase 2 - Leidingwerk & voorbereiding verduurzaming

Fase 1

Fase 1 - Voorbereiding elektra & leidingwerk

bottom of page