top of page
Klimaat start

Klimaatbeheersing wordt steeds belangrijker naar mate woningen en bedrijfspanden beter geïsoleerd worden. Ventilatie en luchtbehandeling is daarmee net zo belangrijk als de verwarming om te zorgen voor een gezond en aangenaam binnenklimaat. Een ander gevolg van een goed geïsoleerde woning is dat het belangrijk is om de warmte in de zomer buiten te houden, als de warmte eenmaal binnen is gaat deze namelijk moeizaam verloren.

Klimaat-P.Heijnens

Klimaat

Wilt u meer weten over onze  duurzame oplossingen?

Neem contact met ons op
Gezond-Binnenklimaat-P.Heijnens

Gezond binnenklimaat

Voorkom gezondheidsklachten met een goede luchtkwaliteit. temperatuurregeling en ventilatie worden steeds belangrijker.

Luxe-Naar-Duurzaam-P.Heijnens

Luxe naar duurzaam

Airconditioning is tegenwoordig een energie zuinige lucht-lucht warmtepomp die kan koelen en verwarmen tot A+++.

Isoleren-P.Heijnens

Isoleren

Isoleren zorgt voor minder verlies van warmte. Verse lucht komt daardoor ook moeilijker binnen waardoor goed ventileren belangrijker wordt.

Ventilatie
Airconditioning
Ventilatie-P.Heijnens

Ventilatie

Met een juiste ventilatieregeling in uw woning of bedrijfspand legt u de basis voor een optimaal binnenklimaat door continue luchtverversing met of zonder warmteterugwinning. Met de ontwikkeling van deze slimme woonconcepten brengen we een klimaat in huis waar het zowel in de zomer als in de winter aangenaam vertoeven is. Dit alles in harmonie met uw leefomgeving en in combinatie met een laag energieverbruik. Een evenwichtige combinatie van basisventilatie, intensieve ventilatie en buitenzonwering is hiervoor essentieel. Deze combinatie vormt dan ook het fundament van de vier woonconcepten. Of het nu gaat om een residentiële woning, studio, appartement of collectieve afvoer in een hoogbouwproject, er wordt gezocht naar een oplossing op maat.

Duco-P.Heijnens
Airconditioning-P.Heijnens

Airconditioning

Airconditioning is voor velen een luxe product en wordt in Nederland nog relatief weinig toegepast. Airconditioning is in de laatste jaren echter ontwikkeld van een luxe product naar een duurzame investering. Naast dat airconditioning in de steeds warmer wordende zomers vaak een uitweg is om te wonen/werken in een aangenaam klimaat, kan er ook mee verwarmd worden op een zeer zuinige manier de rest van het jaar. Airconditioning is tegenwoordig een lucht-lucht warmtepomp waarmee zowel gekoeld als verwarmd kan worden met een energielabel tot A+++. Ook zeer geschikt voor ruimtes die niet constant gebruikt worden om deze op een efficiënte en snelle manier te kunnen verwarmen of koelen.

Daikin-P.Heijnens

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of bent u benieuwd naar enkele projecten die wij onlangs hebben opgeleverd?

bottom of page