top of page
Vilt - foto 3.jpg

Duurzaam Wonen Vilt

Opdrachtgever

Particulier

Cijfers en Feiten:

Aan de Heiweg in Vilt hebben wij een door de klant recent aangekochte en verbouwde woning uit de jaren ’90 volledig omgebouwd tot gasloze duurzame woning. 

Doordat wij vele verschillende disciplines uit de installatietechniek in huis hebben konden wij deze klant voorzien van een totaalpakket in het verduurzamen van zijn woning. Wij hebben bij deze woning de begane grond voorzien van vloerverwarming, aangesloten op een Daikin warmtepomp, voor verwarming en topkoeling. De etages zijn voorzien van lucht-lucht warmtepompen (airco) voor het zuinig koelen en verwarmen en er is een extra warmtepompboiler in de kelder geplaats voor een verhoogd tapwater comfort. De meterkast is volledig vernieuwd, voorzien van een 3-fase krachtaansluiting, waarbij ruimte is gemaakt voor alle nieuwe installaties en er zijn 23 Phono Solar zonnepanelen geplaatst om een zo groot mogelijk deel van het stroomverbruik zelf te kunnen opvangen.

Met deze nieuwe moderne installaties hebben wij als lokale specialist deze klant een woning kunnen opleveren die helemaal klaar is voor de toekomst.

Project

Duurzaam Wonen

PV Panelen

Phono Solar 360Wp

Warmtepompboiler

Daikin Monobloc 260 liter

Lucht-Water Warmtepomp

Daikin Altherma 3 LT

Soort bouw

Renovatie

Plaats

Vilt, Berg en Terblijt

Lucht-Lucht Warmtepomp

Daikin Multisplit Perfera

Omvormersysteem

SolarEdge

Meterkast

Hager Vision

bottom of page