top of page
Duurzaam wonen start

Duurzaam Wonen

Duurzaam Wonen is zeer uitgebreid en vraagt een advies op maat. Wij gaan met u het gesprek aan om samen te zoeken naar een oplossing die bij u past. Bij uw woning, maar ook bij uw voorkeuren. Als totaalinstallateur kunnen wij daarin de gehele installatietechniek verzorgen, maar onze focus en specialisatie ligt op het verduurzamen van uw woning of bedrijfspand.

Neem contact met ons op
Verwarming_PHeijnens.jpg

Wilt u meer weten over onze  duurzame oplossingen?

Energie-Efficiëntie-P.Heijnens

Energie efficiëntie

Duurzame oplossingen in uw huis zorgen voor een efficiënter gebruik van uw energie.

Milieu-Bewustzijn-P.Heijnens

Milieu bewustzijn

Een duurzame woning is beter voor het milieu. U verbruikt immers geen of veel minder fossiele brandstoffen.

Lagere-Energierekening-P.Heijnens

Energie besparing

U werkt mee aan de reductie van de traditionele energiebronnen en uw maandelijkse energiekosten gaan omlaag.

Nieuwbouw
Renovatie
Nieuwbouw_PHeijnens.jpg
Renovatie-P.Heijnens

Nieuwbouw

Renovatie

Voor uw nieuwbouwwoning of nieuw te bouwen bedrijfspand zijn wij uw partner voor de volledige technische installatie. Eén partner voor uw loodgieterswerk, elektra, luchtbehandeling, verwarming, zonnepanelen en meer. Hoe eerder u ons uitnodigt aan de tekentafel, hoe makkelijker en gerichter ons advies kan bijdragen in het realiseren van uw wensen

Bij het verduurzamen van uw bestaande woning of bedrijfspand is een gericht advies op maat zeer belangrijk. Voor iedere situatie zijn er mogelijkheden om te verduurzamen. Is uw woning geschikt om van het gas af te gaan? Zijn er andere mogelijkheden voor u om gas te besparen? In een bezoek aan huis gaan wij samen met u kijken welke mogelijkheden er zijn en in hoeverre deze passen bij uw wensen.

Seriebouw
Projectbegeleidig
Seriebouw_PHeijnens.jpg
Project_begeleiding_PHeijnens.jpg

Seriebouw

Naast individuele particuliere en zakelijke projecten verzorgen wij ook installatietechniek voor grotere seriebouw projecten. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij bijvoorbeeld de specialistische installatie van alle warmtepompen voor een volledig vakantiepark of een nieuw te bouwen woonwijk. Naast de warmtepompen verzorgen we uiteraard ook onze overige diensten als zonnepanelen en ventilatie voor deze projecten. 

Projectbegeleiding

Projectbegeleiding is een zeer belangrijk onderdeel van uw renovatie of nieuwbouw project. Een goede projectbegeleiding inclusief technische installatietekeningen zorgt voor een gestructureerde aanpak en voorkomt faalkosten tijdens de bouw. Een juiste samenwerking met architecten en de aannemer in een zo vroeg mogelijk stadium van uw project verhoogt de kans op een prettig verloop van de bouw/verbouwing.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of bent u benieuwd naar enkele projecten die wij onlangs hebben opgeleverd?

Contact
bottom of page