Zonne-energie

Zonnepanelen zetten daglicht om in elektriciteit. De gelijkstroom die door de panelen wordt opgewekt wordt door de omvormer omgezet in wisselstroom voor in en om het huis of bedrijfspand. Wij maken gebruik van verschillende soorten zonnepanelen. Er wordt per situatie bekeken en geadviseerd welke zonnepaneleninstallatie het meest geschikt is.

 

Plaatsing

Bij het plaatsen van de zonnepalen is het van belang om te kijken naar de hellingshoek, de daksituatie en de oriëntatie op het zuiden. Plaatsing in andere windrichtingen levert nog altijd een hoog rendement op, in tegenstelling tot wat vaak beweerd wordt.

 

Totaalpakket

Wij bieden een totaalpakket aan op het gebied van zonne-energie en begeleiden actief in het gehele traject. In het beginstadium wordt aan de hand van de daksituatie, de wensen, het energieverbruik en het budget in kaart gebracht wat de meest geschikte zonnepaneleninstallatie is. Bovendien assisteert P. Heijnens Installaties bij subsidies, administratie en financieringsmogelijkheden.

 

Rendement

Het rendement van de zonnepanelen ligt na 12 jaar op 92 %. Na 25 jaar ligt het rendement op 85 %. De zonnepanelen van ZNShineSolar worden ook aangeboden met Gallium, wat het verouderingsproces van het paneel vertraagt, waardoor het zonnepaneel langer meegaat en langer een hoger rendement behaalt (92 % na 25 jaar).

 

Terugverdientijd & Garantie

Door dit hoge rendement is de terugverdientijd van de zonnepanelen ook relatief kort te noemen. De terugverdientijd ligt tussen de 6 en 8 jaar afhankelijk van dakoppervlak, budget en subsidie. De fabrikanten geven een garantie van het vermogen van 25 jaar en een productgarantie van 10 jaar.

 

 

 

Dit merk leveren wij:

 

                   

ZNShine Solar