Verwarming

Radiatoren

Wij bieden een breed assortiment radiatoren aan, van standaard paneelradiatoren tot de nieuwste designradiatoren. En dat in elke gewenste kleur.De keuze in radiatoren is onbeperkt. Vraag bij P. Heijnens Installaties vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

 

Vloerverwarming
Traditionele verwarmingssystemen hebben meestal een aanvoerwatertemperatuur van 90°C en een retourtemperatuur van 70°C. Hoge temperaturen zorgen voor grote verliezen. Een alternatief is lage temperatuur verwarming (LTV) wat zorgt voor energiebesparing. Vloerverwarming maakt gebruik van een laag temperatuur verwarmingssysteem.Vloerverwarming is verwarming die in de vloer is ingebouwd en voor elke ruimte geschikt is, voor zowel nieuwbouw als renovatie. Vloerverwarming zorgt voor een aangename leefomgeving in woonhuizen of in bedrijfsmatige ruimtes. Bovendien is het energiezuinig, gezond en worden de vochtigheid en schimmelvorming uitgesloten. Daarnaast is vloerverwarming onzichtbaar, onderhoudsvrij en kan het op vrijwel elke ondergrond geplaatst worden.

 

Wandverwarming
Ook wandverwarming maakt gebruik van een laag temperatuur verwarmingssysteem en bespaart energiekosten. Wandverwarming zorgt net als vloerverwarming voor een gelijkmatige verspreiding van warmte zodat een evenwichtig en comfortabel binnenklimaat wordt bereikt. Daarnaast is het ook nog eens gezond doordat de lucht nauwelijks beweegt en circulaties van schadelijke stoffen nauwelijks kans krijgt. Het is een veelzijdig systeem omdat naast warmte ook koelen tot de mogelijkheden behoort. Ook wandverwarming is onzichtbaar en neemt dus geen onnodige ruimte in.