Service & Onderhoud

24-uurs Service

Heeft u een defect in uw installatie? Kunt u niet meer genieten van de heerlijke warmte in huis? Een probleem aan uw CV-installatie komt meestal op een moment dat u het niet kunt gebruiken. De 24-uurs service van P. Heijnens Installaties bied in dat geval uitkomst. Neem direct contact op met ons!

 

Ons servicenummer: 043 – 608 03 77

 

Neemt u contact op met ons, dan krijgt u binnen kantoortijden (08.00 - 16.30uur) onze administratie aan de lijn en buiten de kantoortijden, de dienstdoende monteur voor het oplossen van uw defect of storing.

 

 

Huurcontract, standaard onderhoudscontract of all-in onderhoudscontract... Hoe zat dat ook alweer?

Indien u in het bezit bent van een huurcontract dan betaalt u bij een storing/defect géén arbeidsloon en geen kosten wat betreft materiaal IN het CV-toestel of voor de thermostaat.

 

Indien u in het bezit bent van een all-in onderhoudscontract, dan betaalt u bij een storing/defect geen arbeidsloon en geen kosten wat betreft materiaal IN het CV-toestel of voor de thermostaat. Is de levensduur van uw CV-toestel verstreken, dan wordt deze kosteloos vervangen.

 

Indien u in het bezit bent van een standaard onderhoudscontract dan betaalt u bij defect/storing geen arbeidsloon, maar wel de kosten voor materialen.

 

Nog geen klant?

Ook als u nog geen klant bent kunt u een storing melden en laten verhelpen.

Wel brengen wij arbeidsloon en materialen in rekening.

Let wel: klanten met een huurcontract of onderhoudscontract, bestaande klanten en koude- of warmteklachten hebben voorrang bij storingen.

 

Onderhoud

Een goed onderhoud is van groot belang. Preventief onderhoud zorgt voor het optimaal functioneren van uw installatie. Eventuele schade, overmatige slijtage of defecten wordt voorkomen. Ontstane schade en defecten kunnen wij uiteraard ook verhelpen.

 

Wij bieden u niet alleen preventief of correctief onderhoud maar ook onderhoudscontracten. De onderhoudscontracten kunnen op maat gemaakt worden. De looptijd en de onderhoudscontrole wordt voor u op maat gemaakt. De onderhoudscontracten hebben betrekking op de volgende installaties:

 

P        CV-installaties

P        Zwembadinstallaties

P        Zonne-energie installaties

P        Daken

P        Luchtbehandeling

 

Voor een afspraak te maken voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt kunt u contact op nemen met onze administratie. Wij zijn zowel telefonisch als via e-mail bereikbaar.

 

Telefoon:

043 – 608 03 77 (op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 16.30 uur)

E-mail:

info@pheijnens.nl

 

 

P. Heijnens Installaties BV. Als service uw keuze bepaalt!