Sanitaire Installaties

Sanitaire installaties zijn van groot belang in een huishouden, op een instelling of op een bedrijf. Dit zijn ruimtes die intensief en vaak gebruikt roden, elke dag opnieuw. Een doordachte sanitaire installatie is dus van cruciaal belang. Een deskundig advies op basis van jarenlange ervaring levert extra gemak op. Het voorkomt problemen en garandeert een zorgeloze werking waar een huishouden, bedrijf of instelling jarenlang plezier van heeft.

 

Diensten & Werkzaamheden

Wij leveren op het gebied van sanitaire installaties een breed pakket aan diensten. Wij kunnen voorzien in een renovatie maar ook een geheel nieuw project. Daarnaast voorzien wij ook in tegelwerk, loodgieter werkzaamheden en ergonomische sanitaire oplossingen.

 

Badkamer/Toilet

Wij stellen een doordacht ontwerp op met de juiste materialen voor badkamer en toilet, afgestemd op de specifieke situatie en wensen. Een uitvoerig advies zorgt ervoor dat de installatiekeuze aansluit bij de gemak wens, dat problemen voorkomen worden en een goede werking gegarandeerd wordt. Bij het realiseren van uw droombadkamer of toilet, is er een scala aan mogelijkheden. Van een functioneel toilet tot een luxueuze badkamer, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn.

 

Bij het realiseren van een sanitaire voorziening kan er gebruik gemaakt worden van een warmtewisselaar bij de douche. Een warmtewisselaar verwarmt het leidingwater dat voor het douchen gebruikt wordt met behulp van afvalwater dat wegstroomt naar het riool. Hierdoor wordt elke douchebeurt geld bespaard(besparing van 50 % aan energiekosten).

Loodgieter

Last van een lekkende kraan of een verstopte afvoer? Aanpassingen aanbrengen in water- en/of afvoerleiding in de keuken, toilet of badkamer? Wij voeren zowel kleine als grote aanpassingen en werkzaamheden uit.

 

Ergonomische Sanitaire Oplossingen

Wil u uw dagelijkse handelingen in de badkamer of op het toilet makkelijker maken?  Wij zorgen voor een passende oplossing voor u. Denk hierbij aan een verhoogd toilet, een wandbeugel of een douchezit.

 

Wij zijn gespecialiseerd in de meest uiteenlopende ergonomische aanpassingen. Wij zorgen dat de oplossing duurzaam is, gemak biedt en problemen voorkomt.